Rodi

Grote BBQ demo bij Tuincentrum De Oosteinde

REGIO – Bij Tuincentrum De Oosteinde zal zaterdag 2 juni een grote BBQ demo gehouden worden. Dit BBQ event zal dan plaatsvinden in de filialen Hillegom en Vijfhuizen. Specialisten op het gebied van barbecueën zullen deze dag demonstraties en gratis advies aan de bezoekers geven.


Volgens directeur William Dobbe vinden ze bij De Oosteinde deskundige voorlichting naar hun klanten heel belangrijk. Deze BBQ demo met barbecuespecialisten en twintig procent extra korting op alle barbecues sluit in zijn optiek hier dan ook mooi op aan. Dobbe: “Deskundige voorlichting en goede service hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat was al toen mijn ouders Wim en Hennie Dobbe het tuincentrum in 1971 in Hillegom begonnen en dat is mij ook later met de paplepel ingegoten. In 1986 ben ik samen met mijn vrouw Luciënne bij het tuincentrum komen werken en tegenwoordig hebben we vier vestigingen in Nederland. In deze regio zitten we met De Oosteinde in Hillegom en Vijfhuizen. Daarbij runt mijn compagnon Arnold de Graaf samen met zijn vrouw Bianca onze vestiging in Vijfhuizen. Daarnaast hebben wij nog vestigingen in IJsselmuiden en in Zeewolde.” Als William Dobbe even later door het tuincentrum in Hillegom loopt lijkt hij bijna iedere klant persoonlijk te kennen. Dobbe: “We hebben hier veel trouwe klanten die ik soms al mijn hele leven ken. Deze klantenbinding komt natuurlijk ook voort uit het deskundig advies dat wij geven en de vele verse planten die wij aanbieden tegen scherpe prijzen. Dat is mogelijk omdat wij onze planten rechtstreeks op de veiling kopen. Wij werken in alle filialen met vakspecialisten op de verschillende afdelingen. Echte vaklui die alles weten over tuin- of kamerplanten, de verzorging van de tuinvijver of vragen over producten zoals tuinmeubilair of barbecues.” Ook de eerder genoemde goede service vinden wij heel belangrijk. Zo pakken wij alle cadeaus gratis voor onze klanten in en zorgen wij er eventueel voor dat uitgezochte zware spullen zoals grote planten, potten of tuinspullen bij de kassa en later bij de auto terecht komen. Omdat een bezoek aan een tuincentrum tegenwoordig steeds meer wordt gezien als een uitje voor de gehele familie, hebben wij naast een gezellige koffiehoek in onze filialen, ook aan een leuke speelruimte voor de kinderen gedacht. Bij mooi weer is er naast een leuk buitenterras in Vijfhuizen en Hillegom ook een echte kinderboerderij met vele dieren. Tenslotte wil ik nog vermelden dat veel van onze producten ook te bekijken en te bestellen zijn via onze website"
Tuincentrum De Oosteinde Vijfhuizen; Schipholweg 1088 in Vijfhuizen, telefoonnummer 023-5581528. Tuincentrum De Oosteinde Hillegom; Zandlaan 22 in Hillegom, telefoonnummer 023-5846338. Naast de gewone openingstijden (zie website) zijn de tuincentrums tot eind juni iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie zie: www.deoosteinde.nl

Artikel geplaatst op zondag 27 mei 2018 - 12:28