Rodi

Korte Cursus: Minder Piekeren, kun je leren!

HAARLEMMERMEER - Zie jij ook vaak beren op de weg? Ben je kampioen piekeren? Of voel je je vaak gespannen? Maak je je zorgen en lig je daar ’s nachts wakker van? Je bent niet de enige! Iedereen piekert wel eens. Maar liefst 1 op de 4 Nederlanders is hier dagelijks meer dan een uur mee bezig. Veel mensen blijven tobben over bijvoorbeeld geld, kinderen, werk of gezondheid zonder een stap verder te komen. Herken je jezelf hier in en wil je stoppen met piekeren? Dan is deze cursus iets voor jou.


Veel problemen zoals niet lekker in je vel zitten, somberheid, stress, hebben te maken met verkeerde manieren van denken. In deze cursus van Prezens leer je om anders te denken. Want anders denken helpt om je beter te voelen.

Praktische informatie

De cursus wordt gegeven bij het P-punt, Graan voor Visch 14301, Hoofddorp. De vijf bijeenkomsten worden gegeven op donderdag van 16.00 tot 18.00 uur op 28 juni, 5, 12, 17 en 26 juli. In augustus is er nog een terugkom bijeenkomst. Deelname is kosteloos. Voorafgaande aan de training is er een korte kennismaking om te kijken of de training aansloot bij de vraag van de cursist.
Meer informatie en aanmelding bij Prezens: tel. 088 7885015 of e-mail preventie@prezens.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 11:35