Rodi

- ADVERTORIAL -
‘Een mooi gedenksieraad houdt de herinnering levend’

(Foto: aangeleverd)

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De mooiste en meest intieme manier om de herinnering blijvend in stand te houden is een sieraad waarin de as van de overledene op een subtiele manier ¬is verwerkt. Juwelier Nusselein heeft een speciale collectie gedenksieraden voor deze gelegenheden.


Juwelier Nusseleins collectie gedenksieraden bestaat uit ringen, hangers, armbanden en oorsieraden in diverse vernieuwende modellen. Variërend van klassiek tot uitgesproken modern. Sommige modellen hebben een veelzeggende symboliek maar u kunt ook kiezen voor gewoon een mooi sieraad. Er is heel veel mogelijk. De sieraden zijn uitgevoerd in goud, zilver of staal en zijn afgewerkt met zirkonia of diamant. Er zijn gedenksieraden voor zowel dames als heren.

Duurzame verwerking

De werkwijze is als volgt: in het sieraad van uw keuze is een ruimte gereserveerd voor de as van de overledene. De as wordt eerst vermengd met een speciale hars die in meerdere kleuren verkrijgbaar is en welke door u wordt gekozen. Vervolgens wordt de as aangebracht in de uitsparing. Na aanbrengen en droging heeft de hars een prachtige glans. De gekozen methode zorgt ervoor dat het sieraad zeer goed geschikt is om dagelijks te dragen zonder dat u bang hoeft te zijn voor beschadigingen.
Wie meer prijs stelt op een gedenksieraad zonder zichtbare inhoud kan bij Juwelier Nusselein ook terecht. De serie Secret You bestaat uit armbanden en hangers waarbij de as van uw dierbare op onzichtbare manier veilig is opgeborgen aan de achterzijde van het sieraad.

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 13:42