Rodi

Ontmoetingsplek van de internationale jetset

Ben je op zoek naar riante villa’s met zwembaden in de huiskamer dan ben je hier aan het goede adres. (foto PR)

Courchevel 1850 staat bekend als dé ontmoetingsplek van de internationale jetset. Het is er dan ook prachtig. Riante houten chalets in een bosrijke omgeving worden afgewisseld met sterrenrestaurants en sjieke, dure wnkels. Corchevel 1650 en 1550 zijn wat minder uitbundig en een fractie goedkoper.

Zwembad in de huiskamer


Ben je op zoek naar riante villa’s met zwembaden in de huiskamer dan ben je hier aan het goede adres. Maar wie zoekt kan ook ‘normale’ accommodaties vinden in dit skidorp. Net als dat je naast de geweldige terreinkeukens ook wat redelijke geprijsde eettentjes vindt.

De sky is the limit


Voor hen die eens wat anders willen dan skiën is er de keuze aan een bezoek aan de olympische ijsbaan, een helikoptervlucht, een sneeuwscootertour of een tocht met sledehonden. Uiteraard is de apres-ski op niveau in Courchevel, zowel in luxe bars als in toprestaurants en chique nachtclubs. Als je kunst wil kopen, flessen champagne voor de prijs van een auto wil ontkurken of als je van een prijzige versnapering houdt: Courchevel is The Place to Be.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 december 2018 - 14:41

Foto's